به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سرو نیوز: مقام معظم رهبری امسال را سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نام گذاری کرده اند که همچون سالهای گذشته بسیار هوشمندانه و دقیق بوده است اما آنچه که در این بین هائز اهمیت می باشد استفاده حداکثری از پتانسیل های موجود در کشور و به سرانجام رساندن این نام گزاری می باشد
کشورمان نه تنها در حوزه تولید ظرفیت و امکانات بالقوه ای دارد بلکه از لحاظ مناطق مرزی نیز دارای توانمندی می باشد
در اصل روی کاغذ کشورمان در جذب سرمایه مشکلی ندارد اما در عمل وقتی افرادی برای تولید کسب و کار و سرمایه گذاری در کشور اقدام می کنند با موانع متعدد قانونی مواجه می شوند.
تمرکزگرایی، غیرشفاف بودن قوانین، واردات بی رویه و غیرحساب شده میتوان از عوامل ضعیف کردن تولید در کشور دانست که متاسفانه در سال گذشته در جهش تولید به آن نقطه مطلوب نرسیدیم هرچند اقدامات فراوانی شد.
برای آنکه بتوانیم در تولید جهش قابل قبول ایجاد کنیم و ظرفیت های مردمی را به کار بگیریم و جذب سرمایه داشته باشیم و به تناسب آن هم تولید ثروت و هم شاهد افزایش جنبه های مختلف تولید در کشور باشیم باید از تجربیات کشورهای موفق در این زمینه استفاده و مانع زدایی کنیم.
موانع قانونی بی جهت را باید رفع کنیم و استعلامات متراکم غیرضرور در فرایند تولید و صدور مجوز برای کسب و کارها رفع کنیم بنابراین شفافیت در قوانین و مقررات زدایی، کاهش حجم متورم قوانین و دقت دستگاه های نظارتی در این زمینه در دستور کار داشته باشیم.
برای داشتن کشوری آباد بایستی با عزم جدی روند جهش تولید را ادامه دهیم و همچنین قوانین زائد و نا کارآمد گمرکی و .. را از طریق نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دولت حذف کرد و اختیار استان ها افزایش پیدا کند و در کنار همه این موارد باید از تولید ملی پشتیبانی شود.
باید از کارگر، کارفرما و روند تولید حمایت کنیم و اینکه به صورت بی رویه در ایام سال کالای غیرضروری که مشابه مرغوب تر آنها در ایران وجود دارد از خارج کشور وارد می کنیم و این اقدام به معنی فلج کردن تولید ملی است.
برخی از کالاهای تولید داخل مرغوبیت و کیفیت بسیار بالای دارند می توان آنها را به کشورهای دیگر صادر کرد که این نیاز به برنامه ریزی کامل دارد ضمن آنکه سه قوا نیز باید حمایت لازم را در این زمینه داشته باشیم.